”Jag är besviken”

0
120
Big Frank

I januari förra året tog Frank Lampard över Everton, som nu måste sägas vara en före detta toppklubb. – Efter att ha förlorat med 2-0 mot West Ham var det klart för nya kostnader. Det är lätt att förstå! de har förlorat totalt 11 matcher den här säsongen och har bara 15 poäng efter 20 matcher.

Frank Lampard kommer idag att göra sin första kommentar efter att han fick sparken i måndags.

Läs: Dortmund har gjort det igen!

”Jag är besviken…”

Chelsea-legenden har delat sin besvikelse över att inte kunna nå mer till sina 5,8 miljoner följare på Instagram

”När jag gick med i Everton förra året visste jag att vi befann oss i ett tufft ögonblick och jag kommer alltid att vara stolt över det otroliga arbetet och stödet från alla inblandade för att behålla laget i Premier League förra säsongen”, skrev han tillsammans med en foto av honom själv som firar inför fansen på Goodison Park.

”Tack till alla som spelade sin roll när hela klubben samlades. Jag kommer aldrig att glömma den otroliga natten mot Palace som vi delade. Jag skulle vilja tacka alla Evertonians för det välkomnande ni gav mig själv, min personal och min familj. Det är verkligen en speciell klubb med ett stort hjärta och en otrolig historia.

Läs: Redo för den STORA rean i Barcelona

”Jag är besviken över att vi inte kunde uppnå mer tillsammans och önskar alla spelare och alla i Everton FC lycka till i framtiden.”

Jurgen Klopp har delat med sig av sina tankar om Lampards avskedande inför nästa månads match.

Han hänvisade till försäljningen av Richarlison och skadan till Dominic Calvert-Lewin, och sa att han vill vara tillbaka ansvarig.

”Det är grejen. Förra året var inte lätt, men han gjorde det bra, sa han. ”När vi förlorar Richarlison och Calvert-Lewin vet vi hur skador kan påverka säsongen på avgörande positioner. Det måste vi på jobbet acceptera. Han kommer tillbaka, han är en ung tränare.”

Everton är ur spel i helgen efter att ha blivit utslagna ur FA-cupen.

The Toffees återupptar sin vacklande ligakampanj hemma mot Arsenal den 4 februari, innan de tar sig an rivalerna Liverpool på Anfield.