Den danske vänsteryttern Mohamed Daramy är tillbaka i sin ungdomsklubb FC Köpenhamn på lån från Ajax den här säsongen. Trots att det verkligen har tagit fart för 21-åringen i Superligan och det blev en enorm nedgång i Ajax förra säsongen vill han tillbaka till den holländska storklubben när låneavtalet är över.

Även om ingen säger det högt, var det ett ansträngt förhållande till Ajax tidigare manager Erik ten Hag som gjorde det svårt för ynglingen att leverera på den nivå han bevisat både före och framför allt efter sejouren i Amsterdam.

Läs: Chocknyheter för Nagelsmann – dagen efter att de släppte ledningen i…

Med Ten Hag på Old Trafford och utmärkt erfarenhet från den här säsongen tror han att det kommer bli mycket bättre nu!. Den blixtsnabba vänsterflygeln har pratat med danska Ekstrabladet: ”Jag skulle vilja som planerat… tillbaka”

”Just nu fokuserar jag på här. Jag är i FCK och är en FCK-spelare utlånad nu. Jag vet inte vad som händer. Som planerat kommer jag tillbaka. Och då måste jag ta det därifrån. Just nu fokuserar jag bara på här”

”Det var ett tag sedan jag skrev med dem. Jag skrev med dem innan vi började. De sa bara grattis att det går bra och att jag bara måste fortsätta. Och så ska de gå in och se några matcher. Jag har inte pratat med dem sedan dess.”