Sergio Ramos forlot Real Madrid i sommer og signerte en toårsavtale med den franske storklubben Paris Saint-Germain. Det var store forventninger knyttet til å se forsvarsspilleren fra Spania på samme lag som Lionel Messi, Kylian MBappé og Neymar.

Dessverre ble alles forventinger raskt knust, Ramos har slitt med en leggskade siden han kom til Ligue 1-klubben og har bare spilt fem kamper. De ansvarlige i PSG er svært lei av situasjonen og har satt i gang et juridisk løp for å si opp 35-åringens kontrakt denne sommeren.

Les: Inter Miami ägare köper spansk klubb

MLS kan bli Ramos sitt neste stopp
Ifølge journalisten Santi Aouna har Los Angeles Galaxy henvendt seg til Ramos for å få til et flytte til Major League Soccer i juli. MLS-siden har fulgt nøye med på situasjonen i Paris Saint-Germain, og det ser ut til at det kan være en sjanse for at Ramos vil akseptere tilbudet.

Ifølge rapporten vil den tidligere Real Madrid-kapteinen ta en avgjørelse om fremtiden sin i løpet av de neste månedene, fordi pensjonering er et alternativ hvis skader fortsetter å hindre ham i å spille. For øyeblikket er Ramos i ferd med å komme seg etter en leggskade og forventes å komme tilbake 2. mars.

Les: 44 år gamle Gianluigi Buffon fortsetter

Skulle overgangen til LA Galaxy gå i orden gjør han som mange andre «superstjerner» som går til klubben mot slutten av sin karriere, vi nevner i fleng! David Beckham, Landon Donovan, Juan Pablo Ángel, Cobi Jones, Eddie Lewis, Frankie Hejduk, Robbie Keane, Steven Gerrard og selveste Zlatan Ibrahimovic.

LA Galaxy sin lange erfaring med spillere som har gått igjennom noen tøffe tak gjør at de har et av verdens aller beste medisinske støtteapparat og fasiliteter. – Dette er en stor fordel for spillere som nærmer seg 40.