Hade det stora snacket med Arteta

0
69
Smith Rowe glider in för att fira. (foto: arsenal, twitter)

Förra säsongen var Emile Smith Rowe en av Arsenals många på gång med dålig tid. Den offensive mittfältaren gjorde 10 Premier League-mål, hans debut i det engelska landslaget kom i november 2021. Sedan kom säsongen då 22-åringen var tänkt att etablera sig på hög nivå, samtidigt som hans status blev skada, operation och minimal speltid.

Det måste ha varit extra tungt för Smith Rowe att det skulle hända under säsongen där hans lagkamrater rusade till vad som borde ha varit Premier League-titeln. Med bara 14 matcher på planen totalt har 22-åringen kopplats till en exit de senaste månaderna.

LÄS: Inte konstigt att det föll för Tottenhams mest energiska stjärna

Smith Rowe ger en uppdatering om sin situation efter en lång pratstund med Arteta, och vad han tänker göra härnäst.

– Jag ville bara vara på planen. Det var den tuffaste säsongen i min karriär. Det var tufft, men vi var med i titelracet och jag förstår att managern inte kommer att ändra laget om vi vinner alla matcher, sa 22-åringen till The Times.

Och sommarens transferfönster?

-Arsenal är min klubb och jag kommer inte ge upp förrän Arteta säger att han inte vill ha mig. Men det är inte så. Han vill att jag ska vara en del av laget och jag vill kämpa för min plats och komma tillbaka, säger Smith Rowe.

Läs på F7: Delstaten Montana förbjuder TikTok

Nog pratat.