Det här är månaderna då förändringar verkligen sker på tränarfronten runt om i Europa. Klopp ger upp, Tuchel tippas ut, likaså Chelsea med Pochettino, Barcelona sparkar Xavi som ändrade sig för att stanna, Max Allegri skickas ut från Juventus efter rabiat beteende, Erik ten Hag var på god väg ut genom dörren på Old Trafford , men hölls tillbaka. Nästa överraskande förändring kommer i Champions League-finalisten.

Edin Terzic var på god väg till sparken efter en eländig start på Bundesligasäsongen, men räddade sig själv med en hedrande 5:e plats, men ännu viktigare: Champions League-finalen för första gången sedan Jürgen Klopps dagar.

LÄS: Ställer 3 krav för att fortsätta som Manchester United-tränare

Det har därför varit tyst kring Terzic inför kommande säsong. Tills vidare.

På torsdagen bekräftade Borussia Dortmund att Edin Terzic har slutat som tränare. Terzic förklarar själv varför på klubbens hemsida.

-Kära Dortmund-fans. Även om det gör väldigt ont i mig just nu vill jag berätta att jag lämnar klubben.

– Det var en stor ära att få leda denna stora klubb till seger i DFB-cupen och nu äntligen till en Champions League-final. Jag frågade de ansvariga för ett möte efter vår final på Wembley, för efter tio år på BVB känner jag att den kommande starten borde vara med en ny man vid sidan av.

– Alla som känner mig vet att under de senaste veckornas beslutsprocess har två hjärtan slagit i mitt bröst. Men även efter intensiva diskussioner har min grundkänsla inte förändrats.

Läs på Popidol: Ryan Reynolds och Rob McElhenneys planerar att ta med bröderna Kelce…

– Jag önskar alltid bara Borussia Dortmund det allra bästa och säger inte hejdå, utan vi ses igen, säger ex-tränaren.