Sedan den senegalesiske landslagsspelaren längtat efter Leroy Sané i Bayerns omklädningsrum efter Citys förlust i Champions League har det gått mot utgångsdörren. Även om Bayern-ledningen avslutade saken och sa att ”alla parter hade haft ett bra samtal tillsammans” var kombinationen av bristande idrottsprestationer, kämpande och i toppen av klubbens lönehierarki ohållbar för ordentliga tyskar. I lördags kom bekräftelsen från Bundesliga-klubben att den förre Liverpool-stjärnan är klar.

31-åringen tar minsta motståndets väg mot saudiska pengar, men gör det uppenbarligen inte med glädje.

LÄS: Har avvisat Sassuolos bud på Emil Holm

– Det gör ont att lämna Bayern München. Jag önskar att jag hade fått ett annat slut. Jag vet att jag kunde ha hjälpt klubben den här säsongen. Jag ville bevisa det för alla den här säsongen, säger Mané till Sky Sports.

Aj.

LÄS OCKSÅ: Manchester United missar ”världens bästa försvarare”

Detta kom inte frivilligt.