Vi har følt med Wayne Rooney, Derby-spillerne og supporterne denne sesongen. Den tradisjonsrike klubben har vært skakkjørt gjennom flere år, men for de som brenner for fotball og Derby har det vært smertefullt å se det ene poenget etter det andre bli «konfiskert» av forbundet som straff for økonomisk rot. Det ble nedrykk til League One, Wayne Rooney takket for seg, og nå skal neste kapittel skrives med nye eiere.

Den tidligere Newcastle-eieren Mike Ashley hadde tydeligvis sterkt behov for å eie en fotballklubb igjen etter å ha solgt Premier League-klubben og har tidligere i år vært linket til Derby. BBC melder på mandag at det hele nå er avgjort.

LES: Pochettino er Paris Saint-Germain manager i noen timer til

Det blir (heldigvis) ikke Ashley. Ifølge BBC har den engelske eiendomsutvikleren David Clowes fått godkjent budet sitt. Clowes eier allerede Pride Park Stadium, og har hostet opp midler som skal holde klubben i gang frem til sesongstart.

I helgen uttalte den ihuga Derby-fan Glowes om sine planer:

-Med en deadline og starten på neste sesong rett foran oss, trengte vi å gjøre noe. Som et lokalt og etablert eiendomsselskap som har kjøpt stadionen, virket det som et naturlig steg, sier Glowes ifølge Derbyshire.

Onsdag, 29. juni skal det formelle være på plass.

LES: Di Maria redo för ny storklubb

Det blir inget nytt oljefond som skal inn og sette Derby «på steroider» og endre hele klubben, for det takker vi. Go Rams!