Burnley säkrade en överraskande 2-0-seger borta mot Fulham. Sander Berge gjorde ett imponerande mål i den 65:e minuten, körde bollen från mittfältet och skickade den förbi Fulhams målvakt. Efter segern ligger Burnley tre poäng över nedflyttningsstrecket och visar bra form under Kompanys ledning.

Burnley vann sin första hemmaseger med 5-0 mot Sheffield United. Efter detta var det som att en kork togs ut för Vincent Kompany, Sander Berge och gänget. Två förluster, men också ett mycket starkt 1-1-resultat mot Brighton i badorten. På julafton öppnade arbetslaget Kompanys present.

Borta mot Fulham och Marco Silva är ingen match där Burnley förväntas ta tre poäng, men Kompany har knäckt några koder som tränare. 0-2-seger med jättefin poäng av Sander Berge i den 65:e minuten!

LÄS: Tottenham försöker säkra en Chelsea-spelare

25-åringens första Premier League-mål den här säsongen kom från hans position som central mittfältare. Berge tog bollen från mittfältet, sprang hela vägen till planen och skickade in bollen bakom en chanslös Fulham-målvakt.

Tre poäng upp till Nottingham Forest ovanför nedflyttningsstrecket är Burnley och Sander Berge på gång!