Det har varit känt att den danske anfallaren Rasmus Højlund inte har fått världens bästa start i Premier League. Både brist på mål och mottagandet av passningar har gjort att han inte varit riktigt på topp. Det var inte förrän i matchen mot Aston Villa som det äntligen vände.

Där kom den! Äntligen fick Højlund bollen framför mål i en Premier League, äntligen höll 20-åringen kallt, äntligen kom första målet i världens tuffaste liga. Timingen kunde inte ha varit bättre.

På Old Trafford, från 0-2 mot titelkandidaten Aston Villa efter första halvlek. Sedan två mål från Garnacho, innan Rasmus Høylund smög in bollen bakom Villamålvakten i den 82:a minuten till 3-2 och matchvinstresultatet.

LÄS: Besiktas vinner utan fast tränare – Solskjær överväger budet

Vilda scener efter målet visar hur mycket det betydde för Højlund och resten av spelarna. Var särskilt uppmärksam på Andre Onana, som vet vad det innebär att ha det tufft i sin debutsäsong:

Efter matchen hyllade Bruno Fernandes dansken för sitt första mål efter 14 Premier League-matcher, men påminde om att detta bara måste vara början.

– Jag hoppas att det här inte blir den bästa dagen i hans liv, för jag hoppas att det kommer mer. Vi behöver verkligen honom och alla våra anfallsspelare för att göra mål, sa United-kaptenen till BBC.

Läs på F7: Ole Gunnar Solskjær vil være sikker han ikke blir bedt om å lede en «barnehage»

Jobbet har precis börjat för Rasmus Højlund.