Haalands lockande av Cristiano Ronaldos fantastiska poängrekord. Två mål för Arsenal innan paus. Arsenalspelare utvisad. Tryckkokare atmosfär ute på planen. Reducering till hemmalaget City åtta minuter in på tilläggstid. 2-2 och poäng delade. Vilken kamp! Samtidigt inträffade ett fenomen som aldrig tidigare skådats i Premier League. I söndags hände det förstås två gånger.

För den här matchen var definitivt inte som andra. Balløyas två bästa klubbar de senaste två säsongerna vet att internspelen kan avgöra vem som springer iväg med titeln. Arsenal spelade hela andra halvlek med 10 man och pressades bra tillbaka på planen. För Kai Havertz och Jurrien Timber var detta en match utan motsvarighet.

LÄS: Ny omgång där Kjetil Knutsen ska övertalas att lämna Bodø/Glimt

För enligt statistikbyrån Opta Joe genomförde de två Arsenalspelarna inte en enda passning (till en lagkamrat) under hela matchen.

Detta har aldrig hänt tidigare för spelare som varit på planen i mer än 89 minuter på planen, i söndags hände det två. Vi tolkar det som att de två spelarna inte håller en lägre nivå utan att pressen från Man City-spelarna hamnade i den särskilt intensiva kategorin.

Hur som helst, ett obegripligt ”rekord” (hur är det ens möjligt?) som Havertz och Timber måste utstå för att se sitt namn förknippas med det.

Läs på Popidol: Jobbannons avslöjar att ”Hogwarts Legacy” äntligen får en uppföljare